Wie zijn wij
Welkom bij Van Hooff • GROOTS IN KLEIN STRAALWERK

Wij zijn Van Hooff handel en service v.o.f. en al vanaf het ontstaan in 1990, is de filosofie van ons bedrijf geweest om de beste condities na te streven om klanten optimaal tevreden te kunnen stellen. Deze filosofie is simpel in haar eenvoud en heeft ervoor gezorgd wat het bedrijf vandaag de dag is: een belangrijke toeleverancier van een flink aantal bedrijven met diverse takken in de metaal-industrie (RVS, aluminium).

Wij zijn erg flexibel in het nakomen van afspraken met klanten. Ons bedrijfsgebouw kent geen overbodige luxe maar is wel geheel geconditioneerd zodat de hoogwaardige producten beheerst kunnen worden behandeld in een prettige werkomgeving.

Het belangrijkste is misschien nog wel dat we bij Van Hooff handel en service ons er bewust van zijn dat stilstand achteruitgang is. Daarom is ons motto: “goed zijn, beter worden“ op weg naar “new standards” voor onze klanten.

Contact
Indien u geinteresseerd bent in wat wij voor u kunnen betekenen of als u meer informatie wilt, neem dan contact op met Ed van Hooff, op telefoonnummer: +31(0)6 - 547 326 70 of mail ons.